ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα στα Χανιά στο νησί της Κρήτης στην Ελλάδα, όπου και τελείωσα το λύκειο. Σπούδασα στην Αγγλία όπου πήρα το πτυχίο B.Sc. με τιμές  2.1 Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών από Πανεπιστήμιο του Χάτφηλντ. Στη συνέχεια πήρα πτυχίο “Masters” σε Μηχανική Μικροεπεξεργαστών και Ψηφιακά Ηλεκτρονικά από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (U.M.I.S.T.).

Σήμερα ζω στα Χανιά και είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας ΜΙΝΩΣ, σύμβουλων μηχανοργάνωσης.

Η εμπειρία μου στις πολεμικές τέχνες περιλαμβάνει Shotokan Karate που έκανα στο Πανεπιστήμιο, και λίγο Aikido.

Ξεκίνησα το Τάι Τσι Τσουαν στα Χανιά το 2001, και στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 2002, πήγα σε ένα σεμινάριο για την φόρμα των 103 της Παραδοσιακής Οικογένειας Γιάνγκ Τάι Τσι με τον Μεγάλο Δάσκαλο Γιάνγκ Τζουν στην Ιταλία. Μετά από αυτό συνέχισα τις σπουδές και έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και έλαβα εκατοντάδες ώρες ιδιαίτερα μαθήματα από τον Claudio Mingarini τεχνικού διευθυντή της οικογένειας Yang για την Ιταλία. Μπήκα στο σύστημα κατάταξης τρία χρόνια αργότερα, και πέρασα το επίπεδο 1 Χάλκινος αετός, το επίπεδο 2 ασημένιος αετός, το επίπεδο 3 Χρυσός αετός, το 4ο επίπεδο του Χάλκινου τίγρη και το 5ο επίπεδο ασημένιου τίγρη στην Ιταλία στις 15 Μαρτίου 2014.

Έχω παρακολουθήσει και παρακολουθώ όλα τα ευρωπαϊκά σεμινάρια εκπαιδευτή που λαμβάνουν χώρα στην Ιταλία τον Οκτώβριο κάθε χρόνο από το 2009. Επίσης, έχω παρακολουθήσει και παρακολουθώ όλες τις κλειστές εκπαιδεύσεις για τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές και διευθυντές Κέντρων Τάι Τσι της Οικογένειας Γιάνγκ από όταν έγινα πιστοποιημένος εκπαιδευτής το 2009.
Διδάσκω Παραδοσιακό Γιάνγκ Τάι Τσι από το 2003 στα Χανιά της Κρήτης, προσπαθώ να μοιραστώ τα οφέλη και την ομορφιά του παραδοσιακού Γιάνγκ Τάι Τσι με τους ανθρώπους στην Ελλάδα.
Έχω δημιουργήσει ένα σχολείο της οικογένειας Γιανγκ στα Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα, απο την 1η Ιανουαρίου, 2013. Στο σχολείο μας διδάσκεται η φόρμα χειρός (103, 49, 16, 13, 10 φόρμες), η φόρμα του ξίφους, η φόρμα της σπάθας, και χέρια που σπρώχνουν. Έχοντας λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια από τον Μεγάλο δάσκαλο Γιάνγκ Τζουν τον Ιούνιο στην Ιταλία, από το 2002. Επίσης, έχω διοργανώσει δύο σεμινάρια με αυτόν στην Ελλάδα το 2008 και το 2009 στην φόρμα χεριών των 103 και στα βασικά χέρια που σπρώχνουν, και σχεδιάζουμε να οργανώσουμε περισσότερα σεμινάρια τα επόμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του έτους διοργανώνουμε σεμινάρια,  για να συμπληρώσουμε  τις γνώσεις των μαθητών μας. Από το 2013, Ο Μάστερ Γιανγκ Yaren (μαθητής της GM Yang Jun, και Τεχνικός Διευθυντής της Ιταλίας, Κλαούντιο Μινγκαρίνι) τον Σεπτέμβριο μας κάνει ειδικά σεμινάρια στο σχολείο μας, όπου έχουμε επίσης μεγάλη συμμετοχή από την Ιταλία.
Στις 9 Ιουλίου, 2014, στο Louisville Kentucky, κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς Συμπόσιου Τάι Τσι Τσουάν, ο Μεγάλος δάσκαλος Γιάνγκ με δέχθηκε ως κλειστό μαθητή του στην οικογένεια Γιάνγκ και μου έδωσε το όνομα της οικογένειας Γιανγκ ΓιαΡού.

Από τον Αύγουστο του 2016 είμαι καθηγητής της Ακαδημίας Τάι Τσι της οικογένειας Γιάνγκ.